En ekonomiskt långsiktig teatergrupp

På teatern funderar vi mycket över olika förbättringar som vi vill göra och saker som vi vill förändra. Vi skulle tillexempel behöva köpa en del nya scenkläder inför den nya uppsättningen som vi håller på att repetera. Men allt kostar så hemskt mycket pengar, och vi har tyvärr inte riktigt ordning på vår ekonomi. Därför har vi bokat in ett möte med Söderberg och Partners som ska hjälpa oss lägga upp en plan för vårt långsiktiga sparande, för att vi på det sättet ska kunna öka vårt kapital. I vanliga fall är jag inte så intresserad av pengar och ekonomi, men när jag tänker på allt roligt som vi kommer att kunna använda pengarna till tycker jag att mötet ska bli riktigt spännande. Jag ser faktiskt fram emot det, och det ska bli skönt att få hjälp av riktiga proffs. Att ta kontakt med kunniga investerare är ett tips jag ger till alla som driver en teatergrupp.

Spargris och pengar
En nedsläckt teatersalong

(Visited 1 times, 1 visits today)